Ratsastusleirit Tarhakalliolla

Alkava leirikesä on meillä Tarhakalliossa järjestyksessään kahdeksas.
Talli on saanut suosiota erityisesti lämminhenkisyydestä ja rennosta tunnelmastaan.

Järjestämme erilaisia ratsastusleirejä kaikentasoisille ratsastajille. Leireiltä löydät monipuolista tekemistä ja oppimista alkeista esteratsastukseen ja maastotunteihin. Tervetuloa mukaan viettämään vauhdikkaita leirihetkiä Tarhakallioon!

Kesällä 2018 järjestämme pienimuotoista leiri -ja päiväleiritoimintaa

Yöleireillä ruokailemme neljästi päivässä: aamupala, lounas ja jälkiruoka, päivällinen ja iltapala, ovat kaikki maistuvaa kotiruokaa. Majoitus on järjestetty tunnelmallisessa omakotitalossa, joka on kokonaisuudessaan leiriläisten käytössä. Talo sijaitsee Tarhakallion yksityistallin mailla, ja on Kouvolan kaupungin hyväksymä majoituskäyttöön.

Este, yleis ja toiveleireillä ratsastetaan 9h viikon aikana, sekä opiskellaan teoriassa 4h. Näiden leirien hinta on 349€. Vuokrausleireillä ei ole teoriaa, mutta ratsastusta sen sijaan peräti 13h! Vuokraleirin tunneista kahdeksan on ns. omatoimi ratsastusta, ja viisi normaalisti ohjattua. Vuokrausleirien hinta on 385€. Päiväleirin ohjelmaan klo 10-17, kuuluu mm. 45min + 45min ratsastusta, teoriaa, lounas, sekä mukavaa tallipuuhailua hintaan 150€.

Jokaisesta leiristä maksetaan ensin varausmaksu: yöleireistä 105€, ja päiväleiristä 55€.

Varaa paikkasi leirille

Pikaiset yhteydenotot ja varaukset numeroon 044 3346 003/ Emma

Soita tästä!